Medische Dermapeels

Deze peels zijn sterker en effectiever dan de cosmetische peels. Na deze peels kan de huid enige dagen roodheid vertonen en in meer of mindere mate vervellen. U mag de huid camoufleren met Lycogel. Ook is het mogelijk om delen van het gezicht te behandelen en de peelingen in kuurverband te volgen.

Tarieven

 • Salicylic peeling
  € 77,50
 • Glycolzuurpeeling
  € 87,50
 • Jessner peeling
  € 97,50
 • TCA peeling
  € 118,50

Wake-Up call voor uw huid!

Innovatieve peelbehandelingen

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Derma Peel kuur te ondergaan. Het assortiment Derma Peels van DermaQuest™ is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces.

Behandelingen

Derma Peel: Acne

Deze behandeling levert hoge concentraties anti-acne werkstoffen die tot de kern van het probleem dringen en onder controle brengen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en verfijnt uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. Ideaal voor de acne-gevoelige en/of vette, dikkere huidtypen.

Derma Peels mogelijkheden: Pumpkin Resurfacer, Salicylic Acid Peel, Glycolic Peel, Modified Jessner Peel.

Derma Peel: Huidveroudering

Deze huidverzachtende en- verjongende behandeling zorgt voor substantiële resultaten tegen de tekenen van huidveroudering. De werking van deze behandeling stimuleert de huidcellen diep in de huid en bevordert de collageen- en elastineproductie. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en huidschade door zon en omgevingsfactoren worden resultaatgericht aangepakt. Uw huid wordt sterker, gladder en stralender.

Derma Peels mogelijkheden: Alpha Peptide Resurfacer, Modified TCA met Retinol.

Derma Peel: Pigmentatie

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de hypergepigmenteerde huid. De werkstoffen dringen diep door in de pigmentcellen en zorgen voor een zachte, maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt opmerkelijk egaler. Derma Peel mogelijkheden: Lactic Acid Resurfacer.

Veel gestelde vragen

Er zijn verschillende peelings variërend in sterkte, van lichte die progressief resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar vaak een langere herstelperiode hebben.

Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u uw specifieke huidinformatie in kaart brengen, waarna we kunnen bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Derma Peel behandelingen zijn alleen in kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste DermaQuest™ producten voor thuisgebruik om het optimale resultaat te behalen. U krijgt hierover een uitgebreid advies van onze DermaQuest™ huidspecialisten.

Bij een Derma Peel wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Derma Peel behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

1. Reinigen
2. Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Derma Peels
3. Derma Peel
4. DermaQuest™ huidverbeterende producten
5. Advies DermaQuest™ producten voor thuisgebruik

Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de Derma Peel. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met licht prikkelen. Om dit te compenseren is het mogelijk dat uw DermaQuest™ specialist door middel van een kleine ventilator lucht over uw gezicht verspreidt om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te mak

De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Derma Peel. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten.

- Firming Enzyme Mask