Cryo 21

Onmiddellijk en blijvend resultaat

Inhoudelijk komt het op het volgende neer, voor wat betreft het vet verwijderen: De Cryo21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen. Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34*C naar ongeveer 8*C zonder het creëren van een koud gevoel.

De behandeling met dit apparaat duurt maximaal 30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Het is pijnloos en snel. Het is de nieuwste apparatuur op het gebied van Cryotherapie.

DEFINITIEF

De USP van de Cryo21 is het definitief verwijderen van vetcellen op plekken waar je ze niet weg krijgt, hoeveel je ook sport en welk dieet je ook volgt.
  

HUID VERSTEVIGING

Met een speciale kop kan je het gezicht liften, rimpels verminderen, de huid herstellen, voeden, verzachten en hydrateren.
 

ANTI AGING

Voor Anti Aging zijn speciale producten voor de Cryo21 ontwikkeld!

VETCELLEN VERWIJDEREN

Je kan op allerlei plekken vetcellen verwijderen, op de buik, billen en bovenbenen. Maar ook het definitief weghalen van de onderkin, of het verdunnen van de kuiten.
 

CELLULITIS EN COUPEROSE

Met de Cryo21 kan je ook cellulitis en couperose bestrijden.
 

GEBRUIK IS MANUEEL

Het gebruik van de Cryo21 is volledig manueel.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Anders dan bij vele andere afslankapparatuur wordt bij Cryotherapie de gehele vetcel verwijderd middels een geprogrammeerde celdood op basis van koude. Bij andere afslankapparatuur wordt de vetcel geleegd, maar blijft het omhulsel bestaan, dat zich vervolgens weer kan vullen. Bij de Cryo21 kan dat niet, omdat de vetcel verdwijnt.

Het lichaam is opgebouwd uit miljarden vetcellen. Op het moment dat het lichaam volgroeid is, stopt de aanmaak van nieuwe cellen. Vetcellen kunnen dan alleen nog maar groter worden. De Cryo21 roomt als het ware bij elke behandeling een laagje vetcellen af.

Uit ervaring is gebleken dat 6 keer voldoende is om een heel goed resultaat te bereiken.

Dit is van te voren niet vast te stellen. Hoewel de Cryo21 altijd resultaat biedt, is het afhankelijk van het lichaam hoeveel cm er per behandeling afgaat. De conditie van het lichaam, leeftijd maar ook de tijd dat het lichaam het vet al heeft opgeslagen, spelen hier een rol. Gemiddeld wordt per behandeling een vermindering tussen de 1 en 2,5 cm bereikt. Het proces van het volledig elimineren van vetcellen duurt 15 dagen. In deze periode na de behandeling verliest men gemiddeld nog een 1cm.

Nee. De Cryo21 is door een Italiaanse arts ontwikkeld, die jarenlange testen heeft uitgevoerd alvorens het apparaat op de markt te brengen. De Cryo21 pakt alleen de vetcellen aan en laat organen, huid e.d. geheel met rust.

De Cryo21 is ontworpen voor volwassenen met een gezond eetpatroon en lichaamsgewicht, die definitief af willen van een probleemzone. Een probleemzone is een favoriete plek van het lichaam om vetcellen op te slaan. Het bekendste voorbeeld hiervan is de buik. Afvallen of sporten is dan meestal niet voldoende om een probleemzone te verhelpen. De Cryo21 kan hier een definitieve oplossing bieden.

Nee. Bij de Cryo21 is de behandeling manueel. De kop waar men mee werkt op de huid, heeft een temperatuur van -8. Middels een thermische schok wordt de temperatuur van de vetcel in zeer korte tijd teruggebracht. Deze temperatuur is nooit lager dan 5 graden. De Cryo21 past de hoogte van de temperatuur per probleemzone zelf aan.

Tarieven

  • Proefbehandeling
    € 75,00
  • Losse behandelingen
    € 100,00

Kuurbehandelingen en overige tarieven worden besproken tijdens de proefbehandeling.