Lashlift

Elleebana One Shot Lash Lift is de hotste trend in de wimperindustrie van dit moment! Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max. 17 minuten) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!

Veel gestelde vragen

Blijft het resultaat 6 weken. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een langzame groeicuclus dan kan het resultaat bijvoorbeeld wel 8 weken zichtbaar zijn.

Het antwoord is nee. Alle Elleebana stylisten zijn gecertificeerd en hebben een cursus gevolgd. De behandeling wordt alleen uitgevoerd door getrainde professionals die weten wat ze doen. Daarnaast is er Lanoline toegevoegd aan de producten die zorgen voor gevoede en gezonde wimper.

Gemiddeld houden we 6 weken aan afhankelijk van je groeicyclus. Is de lift na 5 weken er uitgegroeid dan kan je een nieuwe wimperlift laten doen.

Wij adviseren om de eerste 24 uur geen mascara te dragen. Wel is het mogelijk de speciaal ontwikkelde Elleevate Lash Lift mascara te dragen. Deze is speciaal ontwikkeld door Elleebana zodat wanneer je toch nog een extra wow effect wilt kan creëren. Naast dat deze mascara een geweldig product is voor dagelijks gebruik zit er ook Arginine, Biotine en Keratine in dat je wimper voedt en gezond houdt.

Nee, de eerste 24 uur dienen de wimpers droog te blijven. Zo adviseren we ook geen gebruik te maken van de zonnebank of naar de sauna (48 uur) te gaan.

Tarieven

  • Lashlift zonder verven
    € 45,00
  • Lashlift inclusief verven
    € 55,00