Microdermabrasie

TIME FLIES, START NOW!! Microdermabrasie is een veilige, niet chirurgische huidoppervlak vernieuwende behandeling. Microdermabrasie werkt door middel van een gecontroleerde stroom van zeer fijne kristallen van medische kwaliteit om de bovenste dode laag van de huid te verwijderen.De nieuwe ‘levende' huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en gezond en in staat om voedingsstoffen gemakkelijk op te nemen.

Door gebruik te maken van vacuüm worden de diepste huidlagen gemasseerd. Er vindt op hele kleine schaal milde celverwonding plaats. Als een natuurlijke reactie hierop gaat de huid zich - om te herstellen - nieuw collageen aanmaken. Hierdoor wordt de huid dikker en steviger.

Microdermabrasie kan worden ingezet bij diverse soorten huidproblemen en is heel succesvol gebleken bij de behandeling van de ouder wordende huid, de huid die vatbaar is voor acne/acne-littekens en een huid met pigment afwijkingen.

Tijdens een microdermabrasie behandeling voelt u een milde tinteling. Veel mensen vergelijken deze sensatie met het gevoel van een strandwandeling tegen de wind in.

Wij werken met uw huid mee naar het maximaal te behalen resultaat zonder een lange herstel periode.

De peeling wordt op het moment van de behandeling op de conditie van uw huid op dat moment aangepast.

Tarieven

  • Dieptereiniging, epileren, microdermabrasie, vitamine C serum of hydraterend masker ca. 40 minuten
    € 89,50
  • Microdermabrasie in combinatie met vliesmasker. Dieptereiniging, epileren, microdermabrasie op huidtype aangepast vliesmasker ca. 45 minuten
    € 115,00
  • Microdermabrasie in combinatie met dermaquest peeling vanaf
    € 105,00