Over ons

Uw Beauty Praktijk Alma Boerland Team | Wij staan dagelijks voor uw klaar!

Alma Boerland

Meer dan 40 jaar geleden startte ik mijn eigen beautypraktijk. Sinds eind jaren tachtig ben ik, met mijn ‘Beautypraktijk Alma Boerland’, gevestigd in het centrum van Schiedam en sta ik, samen met mijn team, garant voor topkwaliteit.

In de loop der jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in Permanente Make Up (PMU), zowel medisch als cosmetisch. Ik heb in de afgelopen jaren een groot aantal (inter)nationale opleidingen met succes afgerond. Sinds 2010 ben ik PMU-docente en train ik andere PMU-specialisten. Onder andere verzorg ik masterclasses aan gevorderde PMU-specialisten in binnen- en buitenland. In 2001 heb ik deelgenomen aan de verkiezing "schoonheidsspecialiste van het jaar" en hierbij een eervolle 2e plaats behaald.

Graag tot ziens!

    

Alma Boerland

Eigenaresse

Anouk

Schoonheidsspecialiste

Anouk van der Spoel

Hallo ik ben Anouk en maak sinds september deel uit van het gezellige team van de Beauty praktijk. Nadat ik mijn basis schoonheidsspecialiste met goed gevolg heb afgerond, ben ik nu bezig met het laatste jaar allround -schoonheidsspecialiste. Inmiddels heb ik intern en extern met goed gevolg een aantal aanvullende trainingen gevolgd. U kunt bij mij terecht van een ontspannende schoonheidsspecialiste behandeling tot laserontharing en diverse peeling behandelingen.

Ik ben aanwezig op dinsdag en donderdag. En kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

Tot snel,
Anouk.

Rosalie Stolk

Mijn naam is Rosalie, maar ik luister ook naar Roos :) Sinds mei dit jaar ben ik als assistent schoonheidsspecialiste begonnen bij deze gezellige en leerzame praktijk. En heb inmiddels vele behandelingen uit mogen voeren in allerlei variaties. Ook ben ik inmiddels op vele trainingen geweest, waaronder recent de geweldige SQT biomicroneedling en ben inmiddels vele certificaten rijker.

Ook intern ben ik inmiddels allround opgeleid volgens de normen van de Beauty praktijk. Ik vind alle behandelingen even leuk.

En ben op dinsdag ,donderdag en zaterdag aanwezig!

Ik hoop jullie snel te zien!
Roos

Rosalie

Schoonheidsspecialiste