010 473 5559 :: info@almaboerland.nl

Praktijk

Beauty Praktijk Alma Boerland!

Voor optimale huidverzorging, huidverbeterende behandelingen en productadvies. Gespecialiseerd in permanente make-up (PMU) en huidverbetering. Gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam, aan het oudste en mooiste stadspark van Nederland ‘de Plantage’ vindt u onze beautypraktijk, waar service, kwaliteit en professionaliteit al jaren een begrip zijn.  

Alma Boerland

Eigenaresse

Meer dan 40 jaar geleden startte ik mijn eigen beautypraktijk. Sinds eind jaren tachtig ben ik, met mijn ‘Beautypraktijk Alma Boerland’, gevestigd in het centrum van Schiedam en sta ik, samen met mijn team, garant voor topkwaliteit.    

In de loop der jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in Permanente Make Up (PMU), zowel medisch als cosmetisch. Ik heb in de afgelopen jaren een groot aantal (inter)nationale opleidingen met succes afgerond. Sinds 2010 ben ik PMU-docente en train ik andere PMU-specialisten. Onder andere verzorg ik masterclasses aan gevorderde PMU-specialisten in binnen- en buitenland. In 2001 heb ik deelgenomen aan de verkiezing "schoonheidsspecialiste van het jaar" en hierbij een eervolle 2e plaats behaald.

Graag tot ziens!

Solmaz Zarza

Allround schoonheidsspecialiste

Sinds 2007 is Solmaz Zarza full-time werkzaam bij Beauty Praktijk Alma Boerland als all-round schoonheidsspecialiste. In 2002 heeft zij met succes haar opleiding afgerond en heeft zij inmiddels al 17 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. In de loop der jaren heeft zij diverse cursussen en opleidingen gevolgd en zich verder gespecialiseerd in verschillende behandelmethodes.

Bij Solmaz kunt u onder andere terecht voor specialisaties als huidverbetering, acnetherapie, definitieve ontharing (elektrisch en licht/laser) en tatoeage verwijdering. ‘Bij Beautypraktijk Alma Boerland kan ik mijn passie voor het meest bijzondere orgaan, de huid, uitten’. 

Mirre

Allround schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Mirre de Bruijn en ik ben sinds 2019 werkzaam bij Beautypraktijk Alma Boerland. Ik ben hier begonnen als stagiair en inmiddels afgestudeerd all-round schoonheidsspecialiste.

Ik werk met heel veel plezier in deze leuke Beautypraktijk! Verder heb ik al verschillende cursussen mogen volgen om mij te specialiseren in onder andere het werken met de Cryo21, LPG Endermologie en Lashlift. Inmiddels ben ik uitgeroepen tot “Chef Cryo” en vind ik het super leuk om jullie hier over te adviseren en te mogen behandelen. U kunt bij mij natuurlijk ook terecht voor een lekkere gezichtsbehandeling en andere beautybehandelingen.

Algemene Voorwaarden

Beauty Praktijk Alma Boerland!

Betaling

Behandelingen en producten dienen aan het einde van de behandeling direct te worden afgerekend. De betaling kan zowel contant als per pin worden voldaan. Wanneer uw behandeling in aanmerking komt voor vergoeding dient u deze zelf met de factuur in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Annulering

Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Wanneer de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd, zijn we genoodzaakt hiervoor €30, per gereserveerd half uur in rekening te brengen.

Klachtenregeling

Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ondanks dat kan het voorkomen dat u niet helemaal naar wens geholpen bent. Wij vragen u vriendelijk in een dergelijk geval ons hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Uw klacht zal met uiterste zorg behandeld worden.

In verband met het ontspannende karakter van onze beautypraktijk, behandelingen en door de aanwezigheid van apparatuur kunnen wij kinderen onder de 12 jaar niet toelaten.

ANBOS

Schoonheidsspecialistes werkzaam bij Beauty Praktijk Alma Boerland zijn lid bij ANBOS. Hierdoor kunt u zeker zijn van professioneel advies en deskundigheid. ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

  • in het bezit van het vakdiploma
  • rechtmatig gevestigd
  • werken volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialsiten
  • volgen vakgerelateerde workshops
Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Wist u dat diverse behandelingen, zoals acnetherapie en definitieve ontharing in gelaat, in aanmerking komen door uw zorgverzekeraar?
Raadpleeg altijd uw polisvoorwaarden of neemt contact op met uw zorgverzekeraar.

Beauty Praktijk Alma Boerland

The Place To Beauty


Alma Boerland 

Lange Nieuwstraat 123a
3111 AG Schiedam

Tel. 010 473 5559
Tel. 06 5533 7085*

* bij voorkeur sms voor dringende zaken buiten openingstijden.  

info@almaboerland.nl www.almaboerland.nl

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 09.00-17.30u
Woensdag gesloten
Donderdag 09.00-17.30u
Vrijdag 09.00-17.30u
Zaterdag 09.00-17.00u
Zondag gesloten
Parkeren

De beautypraktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam, aan het oudste en mooiste stadspark van Nederland ‘de Plantage’ en eenvoudig bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeren voor de deur met chip/parklinenummer 7655 of 300 meter verderop gratis.


Copyright © 1999- 2020 Alma Boerland | Powered by Xenodesign