010 473 5559 :: info@almaboerland.nl

IPL Intense Pulsed Light en Laser ontharing

Beauty Praktijk Alma Boerland!

Wist u dat ongewenste haargroei één van de meest verborgen gebleven problemen van deze tijd is? Wist u dat wij al meer dan 30 jaar ervaring hebben met het behandelen van dit probleem? Inmiddels zijn er technieken ontwikkeld die haargroei effectief en duurzaam kunnen verwijderen, de zogenaamde flitslamptechniek ofwel Intense Pulsed Light (IPL) en de diodelaser. In onze praktijk hebben wij de beschikking over twee apparaten: de Accelawave (IPL) en de Mediostar (diodelaser) Hiermee kunnen wij vrijwel alle huid- en haartypes behandelen. Als u interesse heeft in een behandeling, nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend (zonder kosten) intakegesprek! Tijdens dit gesprek kan beoordeeld worden of de methode ook voor u geschikt is.

Hoe werkt de IPL en laser ontharing?

Het licht van laser- of ipl apparaat wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarwortel en omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de cellen zodanig dat geen nieuwe haar kan groeien. Echter, slechts die haren worden vernietigd welke in de actieve groeifase zijn. De overige haren bevinden zich in de rustfase en kunnen daardoor geen licht absorberen. Hierdoor zijn meerdere behandelingen nodig (gemiddeld acht over een langere periode). In sommige gevallen zijn onderhoudsbehandelingen noodzakelijk. Over het algemeen geldt hoe donkerder het haar, hoe effectiever en sneller de behandeling! Sommige delen van het lichaam reageren sneller op de behandeling dan andere. Daarnaast is de werking van hormonen van invloed op de behandeling.

Tarieven

Locatie Prijs
Bovenlip of kin vanaf €35,-
Bovenlip en kin €50,-
Hals €50,-
Gelaat €75,-
Gelaat en hals €95,-
Wenkbrauwen €35,-
Billen €95,-
Locatie Prijs
Bikini normaal €75,-
Bikini uitgebreid €95,-
Bikini totaal €125,-
Oksels €35,-
Onderbenen €95,-
Bovenbenen €150,-
Onder- en bovenbenen €235,-
Locatie Prijs
Onderarmen €95,-
Rug vanaf €95,-/€150,-

IPL tarieven (bovengenoemde tarieven gelden PER KEER). Overige delen van het lichaam op aanvraag.

Dit zijn vastgestelde prijzen. Echter, indien u meerdere onderdelen tegelijk laat behandelen kunnen wij u 10% korting aanbieden! Afhankelijk van de zorgverzekering wordt lasertherapie voor het verwijderen van overbeharing in het gezicht (deels)vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Raadpleeg uw verzekering voor de voorwaarden.

Veel gestelde vragen

Wat voel je tijdens de behandeling?

De behandeling is vrijwel pijnloos. Op sommige plaatsen van het lichaam is de huid gevoeliger en kan de behandeling iets pijnlijker zijn.

Hoe lang duurt de behandeling?

Dit is afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied. Een bovenlip duurt bijvoorbeeld slechts één minuut, terwijl voor een bikinilijn 15 minuten staat.

Hoe vaak vinden de behandelingen plaats?

Dit verschilt per te behandelen gebied. Bij het gelaat, eens per vier weken, lichaam eens per zes tot acht weken.

Kan er sprake zijn van complicaties?

Er zijn geen ernstige complicaties. De huid kan wel wat rood worden en warm aanvoelen. Soms kan de huid donkerder kleuren. Deze “verschijnselen” zijn altijd van tijdelijke aard.

Waaruit bestaat de voorbereiding?

Twee weken vóór de behandeling geen zon, zonnebank of zelfbruinende crème. Het pigment in de huid kan het effect van de behandeling nadelig beïnvloeden. Na de behandeling een week geen zon of zonnebank. Gebruik voor het gezicht een sunblock of crème met een hoge beschermfactor. Gedurende de behandelperiode of vier weken daarvoor mag het te behandelen gebied niet geharst of geëpileerd worden. Scheren en ontharingscrème mag wel. Twee dagen vóór de behandeling moet het gebied zorgvuldig worden geschoren. Tenzij dit anders met u is afgesproken.

Beauty Praktijk Alma Boerland

The Place To Beauty


Alma Boerland 

Lange Nieuwstraat 123a
3111 AG Schiedam

Tel. 010 473 5559
Tel. 06 5533 7085*

* bij voorkeur sms voor dringende zaken buiten openingstijden.  

info@almaboerland.nl www.almaboerland.nl

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 09.00-17.30u
Woensdag gesloten
Donderdag 09.00-17.30u
Vrijdag 09.00-17.30u
Zaterdag 09.00-17.00u
Zondag gesloten
Parkeren

De beautypraktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam, aan het oudste en mooiste stadspark van Nederland ‘de Plantage’ en eenvoudig bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeren voor de deur met chip/parklinenummer 7655 of 300 meter verderop gratis.


Copyright © 1999- 2020 Alma Boerland | Powered by Xenodesign