Producten  Beauty Praktijk Alma Boerland


Ter ondersteuning van de behandelingen bieden wij huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. Afhankelijk van de conditie van de huid en het behandelplan wordt gebruik gemaakt van de volgende verzorgingslijnen en producten:

Dermaquest

De producten van DermaQuest bieden luxe verzorging en zijn rijk aan plantenstamcellen, peptiden en vitaminen. De hydraterende en beschermende ingrediënten zijn onmisbaar voor een vitale huid. Onze producten doen meer dan alleen voorbereiden en verwennen. Goede reiniging, hydratatie, versterking en bescherming zijn basisbehoeften voor alle huidtypen. Deze basis is het uitgangspunt voor de geavanceerde behandelingen in onze resultaatgerichte, op maat gemaakte protocollen. DermaQuest heeft producten ontwikkeld die de effecten van behandelingen behouden. Onze filosofie brengt u verbluffende langetermijnresultaten.


Valmont

Valmont biedt hoogwaardige verzorgingsproducten voor een mooiere huid. Valmont is een exclusief merk, afkomstig uit Zwitserland met klasse en resultaat. Valmont haalt het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica. De producten zijn verrijkt met Gletsjerwater. Dankzij het ideale mineraalgehalte wordt de uitwisseling van weefsels bevorderd, versterkt het de celstofwisseling en wordt het natuurlijke afweersysteem gestimuleerd. De werking van Valmont producten is doeltreffend, doelgericht en nodigt de huid uit om in actie te komen.


Lycogel

Lycogel make up is de eerste kleur-corrigerende camouflage welke LYCD (levende gistcel extracten) bevat, hetgeen bekend is als een weefsel ademde factor die zuurstof genereert en de huid laat ademen.  Deze exclusieve ingrediënten trekken vocht en zuurstof aan in de behandelde gebieden van de huid, welke essentieel zijn voor het herstelproces en geeft daarbij de illusie van een perfect uitziende huid.

Lycogel presenteert de eerste ademende, kleurcorrigerende behandeling die cosmetische en huidverzorging technologieën combineert om het herstel van de huid te bevorderen, de gevoelige huid te kalmeren, huidveroudering tegen te gaan en tegelijkertijd te camoufleren. Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren.

De eerste ademende make up!

Deze make-up geeft 300% meer zuurstof af aan de huid dan gewone make-up en voorziet U daarbij tevens van een prachtige onzichtbare camouflage. Deze ongelooflijke formule verbetert zowel het aanzien alsmede de conditie van de huid.  De eerste zuurstofhoudende, ademde make-up welke rechtstreeks aangebracht kan worden na huid- vernieuwende procedures zoals peelings, laser behandelingen, microdermabrasie en plastische chirurgie.  De hypo-allergene formule is zowel olie- als geurvrij dus veilig en niet irriterend voor de meest gevoelige huid, geschikt voor zelfs de acne huid, rosacea, psoriasis of exceem, zwelling en blauwe plekken.

Lycogel is niet makkelijk afveegbaar en is watervrij.

Het laat zich egaal aanbrengen en is absoluut niet "cakig".
Lycogel laat uw huid er de hele dag mooi, fris en stralend uit zien.
Het geeft een natuurlijk uitziende camouflage gedurende het ‘herstel' van de huid.


Neoderma

Chinese kruidenpeeling - Neoderma - 100% kruiden 100% effectief

De biologische dieptepeeling van Neoderma is op basis van Chinese kruiden en perfluorcarbon (een van zuurstof verzadigde stof) en heeft een therapeutische en verjongende werking. Het beïnvloed het immuunsysteem en metabolisme van de huid, het tast de huidlagen niet aan, het veroorzaakt versnelling van de celdeling en de productie van collageen en elastine. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd.

Uniek is dat de peeling 3 of 4 problemen tegelijk kan verhelpen en dat deze methode gedurende het gehele jaar toegepast kan worden. De huid kan enige dagen lichte vervelling vertonen.

Neoderma: het product
NeoDerma staat bekend om haar bekende Bio-Peeling. Daarnaast biedt NeoDerma, wat 'nieuwe huid' betekend een compleet assortiment aan productlijnen en gezichtsbehandelingen. De kracht van NeoDerma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verzorgen, herstellen en verbeteren. NeoDerma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur!

Biopeeling
Deze unieke biologische peeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. De peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Geschikt voor alle huidtypes.

Beauty Praktijk Alma Boerland, The Place To Beauty

Alma Boerland

Lange Nieuwstraat 123a
3111 AG Schiedam

Tel. 010 473 5559
Tel. 06 5533 7085 *

* (bij voorkeur sms voor dringende zaken buiten openingstijden)

info@almaboerland.nl
www.almaboerland.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30u
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 17:30u
Vrijdag 09:00 - 17:30u
Zaterdag 09:00 - 17:00u
Zondag Gesloten

Parkeren

De beautypraktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam, aan het oudste en mooiste stadspark van Nederland ‘de Plantage’ en eenvoudig bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeren voor de deur met chip/parklinenummer 7655 of 300 meter verderop gratis.


Copyright © 2015-2017 AlmaBoerland.nl | Powered by Xenodesign