Praktijk  Beauty Praktijk Alma Boerland


Voor optimale huidverzorging, huidverbeterende behandelingen en productadvies. Gespecialiseerd in permanente contour make-up (PMU) en huidverbetering. Gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam, aan het oudste en mooiste stadspark van Nederland ‘de Plantage’ vindt u onze beautypraktijk, waar service, kwaliteit en professionaliteit al jaren een begrip zijn.

Alma Boerland

Eigenaresse


Meer dan 30 jaar geleden startte ik mijn eigen beautypraktijk. Sinds eind jaren tachtig ben ik, met mijn ‘Beautypraktijk Alma Boerland’, gevestigd in het centrum van Schiedam en sta ik, samen met mijn team, garant voor topkwaliteit.

In de loop der jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in Permanente Make Up (PMU), zowel medisch als cosmetisch. Ik heb in de afgelopen jaren een groot aantal (inter)nationale opleidingen met succes afgerond. Sinds 2010 ben ik PMU-docente en train ik andere PMU-specialisten. Onder andere verzorg ik masterclasses aan gevorderde PMU-specialisten in binnen- en buitenland.  In 2001 heb ik deelgenomen aan de verkiezing "schoonheidsspecialiste van het jaar" en hierbij een eervolle 2e plaats behaald.

Graag tot ziens!

Solmaz Zarza

Allround schoonheidsspecialiste


Sinds 2007is Solmaz Zarza full-time werkzaam bij Beauty Praktijk Alma Boerland als all-round schoonheidsspecialiste. In 2002 heeft zij met succes haar opleiding afgerond en heeft zij inmiddels al 13 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. In de loop der jaren heeft zij diverse cursussen en opleidingen gevolgd en zich verder gespecialiseerd in verschillende behandelmethodes. Bij Solmaz kunt u onder andere terecht voor specialisaties als huidverbetering, acnetherapie, definitieve ontharing (elektrisch en licht/laser) en tatoeage verwijdering. ‘Bij Beautypraktijk Alma Boerland kan ik mijn passie voor het meest bijzondere orgaan, de huid, uitten’.

Tessa Fase

Huidtherapeut


Sinds 2009 is Tessa Fase part-time werkzaam bij Beauty Praktijk Alma Boerland als huidtherapeut. Na een 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht is zij direct als huidtherapeut aan het werk gegaan. Inmiddels is zij 5 jaar werkzaam en heeft ze in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van de huid en de verschillende behandelmogelijkheden. Naast het werken in de praktijk volgt zij cursussen en nascholingen om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en zich nog verder te specialiseren. Door het volgen van cursussen en nascholingen voldoet zij aan de kwaliteitseisen van de beroepsvereniging en staat ze ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Bij Tessa kunt u onder andere terecht voor acnetherapie, elektrische epilatie en het verwijderen van huidoneffenheden.

Demi

Assistent schoonheidsspecialiste


Mijn naam is Demi en ik ben 22 jaar oud. Ik ben tweedejaars student Allround schoonheidspecialiste op het ROC Mondriaan in Den Haag. Sinds september loop ik met heel veel plezier stage bij Alma Boerland. Na mijn opleiding detailhandel heb ik 3 jaar in een winkel gewerkt en was het een grote stap weer terug naar school te gaan. Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt want schoonheidsspecialiste is het vak wat ik altijd al heb willen leren. Ik heb veel plezier in mijn leerproces bij Alma en Solmaz en hoop jullie allemaal binnenkort te zien voor een behandeling.

Algemene voorwaarden

Betaling: Behandelingen en producten dienen aan het einde van de behandeling direct te worden afgerekend. De betaling kan zowel contant als per pin worden voldaan. Wanneer uw behandeling in aanmerking komt voor vergoeding dient u deze zelf met de factuur in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Annulering: Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Wanneer de afspraak binnen 24 uur wordt geannuleerd, zijn we genoodzaakt hiervoor €30, per gereserveerd half uur in rekening te brengen.

Klachtenregeling: Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ondanks dat kan het voorkomen dat u niet helemaal naar wens geholpen bent. Wij vragen u vriendelijk in een dergelijk geval ons hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Uw klacht zal met uiterste zorg behandeld worden.

In verband met het ontspannende karakter van onze beautypraktijk, behandelingen en door de aanwezigheid van apparatuur kunnen wij kinderen onder de 12 jaar niet toelaten.

Kwaliteitskeurmerk

Schoonheidsspecialistes werkzaam bij Beauty Praktijk Alma Boerland zijn lid bij ANBOS. Hierdoor kunt u zeker zijn van professioneel advies en deskundigheid. ANBOS staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis.

  • in het bezit van het vakdiploma
  • rechtmatig gevestigd
  • werken volgens de hygiënecode van de schoonheidsspecialsiten
  • volgen vakgerelateerde workshops

Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Wist u dat diverse behandelingen, zoals acnetherapie en definitieve ontharing in gelaat, in aanmerking komen door uw zorgverzekeraar? Raadpleeg altijd uw polisvoorwaarden of neemt contact op met uw zorgverzekeraar.

Beauty Praktijk Alma Boerland, The Place To Beauty

Alma Boerland

Lange Nieuwstraat 123a
3111 AG Schiedam

Tel. 010 473 5559
Tel. 06 5533 7085 *

* (bij voorkeur sms voor dringende zaken buiten openingstijden)

info@almaboerland.nl
www.almaboerland.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30u
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 17:30u
Vrijdag 09:00 - 17:30u
Zaterdag 09:00 - 17:00u
Zondag Gesloten

Parkeren

De beautypraktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam, aan het oudste en mooiste stadspark van Nederland ‘de Plantage’ en eenvoudig bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeren voor de deur met chip/parklinenummer 7655 of 300 meter verderop gratis.


Copyright © 2015-2017 AlmaBoerland.nl | Powered by Xenodesign