Permanente Make-up (PMU)  Beauty Praktijk Alma Boerland


Indien u kiest voor permanente contour make-up bij Beautypraktijk Alma Boerland kiest U voor Topkwaliteit. Alma Boerland is reeds 20 jaar gespecialiseerd in PMU waardoor u verzekerd bent van optimale vakbekwaamheid en nauwkeurige techniek beheersing. Alma volgt regelmatig nascholing in binnen- en buitenland. In 2003 heeft Alma bovendien in München een opleiding gevolgd bij het instituut “Long Time Liner”. Dit instituut behoort tot de absolute top in Europa en ontwikkelde een uniek apparaat dat algemeen beschouwd word als de “Rolls Royce” onder de PMU apparaten . Hierdoor zijn de mogelijkheden ongekend en kan zelfs een lijn van 1 millimeter worden gerealiseerd en is de behandeling vrijwel pijnloos.

Momenteel zijn er in Nederland slechts 10 daarvoor gecertificeerde specialisten werkzaam met dit unieke apparaat.  Uiteraard zijn wij Anbos gecertificeerd en GGD goedgekeurd www.veiligpmu.nl

Het verloop van een PMU behandeling

Om te beginnen worden vorm en kleur, in overleg met u, bepaald. Hierna wordt, met een potlood, de gekozen vorm voorgetekend. Pas daarna wordt de definitieve PMU (met kleurpigment) aangebracht. Het prachtige resultaat is meteen zichtbaar. De uiteindelijke vorm en kleur zijn na 2 tot 4 weken optimaal, waarna een afrondende behandeling volgt. U heeft nu een perfecte (basis) make-up. De aangebrachte kleur vervaagt door natuurlijke opname en vernieuwing van de huid. Indien u uw PMU wilt onderhouden kunt u na 1 à 3 jaar de kleur laten opfrissen. Hierdoor blijft de kleur van uw PMU mooi.

Tarieven permanente make-up Opzetten * opfrissen kleur
Wenkbrauwen hairstrokes of schaduwtechniek € 365,- € 120,-
Lipliner € 365,- € 120,-
Lipliner met uitschaduwen € 425,- € 135,-
Full colour lips geheel inkleuren € 495,- € 155,-
Eyeliner onder € 195,- tot € 275,- € 120,-
Eyeliner boven € 265,- tot € 380,- € 110,-
Eyeliner onder en boven € 355,- tot € 455 € 130,-

* De exacte prijs van de eyeliner wordt bepaald aan de hand de gewenste vorm van smal tot breed of uitgebreid in binnen- en buitenooghoeken. Correcties elders geplaatste PMU prijs te bepalen na consult. Is uw PMU ouder dan twee jaar of wenst u een andere vorm en of kleur dan gelden andere tarieven. De tarieven zijn uitsluitend voor bij ONS geplaatste PMU!

Littekencorrectie € 75,- per 20 minuten
Correcties van elder geplaatste PMU prijs te bepalen na consult

Tatoeage verwijdering  Beauty Praktijk Alma Boerland


Met de YAG-laser is het mogelijk om ongewenste PMU of tatoeages te laten verminderen of minder zichtbaar te maken. Sommige kleuren kunnen niet behandeld worden. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig.

Intake en proefshot € 35,-** 
Wenkbrauwen € 75,- per behandeling
Kleine tatoeages max. 5x5cm € 75,- per behandeling
Grotere tatoeages prijs te bepalen na consult

** (wordt verrekend met 1e behandeling)

Voor- en na wenkbrauw foto's


Eyeliner foto's


Lippen foto's


Tepelpigmentatie foto's


Beauty Praktijk Alma Boerland, The Place To Beauty

Alma Boerland

Lange Nieuwstraat 123a
3111 AG Schiedam

Tel. 010 473 5559
Tel. 06 5533 7085 *

* (bij voorkeur sms voor dringende zaken buiten openingstijden)

info@almaboerland.nl
www.almaboerland.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30u
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 17:30u
Vrijdag 09:00 - 17:30u
Zaterdag 09:00 - 17:00u
Zondag Gesloten

Parkeren

De beautypraktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam, aan het oudste en mooiste stadspark van Nederland ‘de Plantage’ en eenvoudig bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeren voor de deur met chip/parklinenummer 7655 of 300 meter verderop gratis.


Copyright © 2015-2017 AlmaBoerland.nl | Powered by Xenodesign