MTS Roller - Beauty Praktijk Alma Boerland

Het Microneedle Therapy System concept is een medisch (FDA) geregistreerd concept afkomstiguit Amerika waarbij gebruik wordt gemaakt van 200 zeer fijne naaldjes van chirurgische kwaliteit waarmee diverse huidindicaties succesvol worden behandeld.

Wat houdt een MTS behandeling in?

De MTS Roller ™ maakt gebruik van 200 zeer fijne naaldjes die de huid “gecontroleerd verwonden” zonder de opperhuid te beschadigen. Dit stimuleert in de diepere huidlagen de aanmaak van collageen & elastine en stabiliseert de melanine productie. Collageen is het lichaamseigen eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Melanine is verantwoordelijk voor de pigmentatie van onze huid. De 200 naaldjes creëren ook microkanaaltjes tot in de diepere huidlagen waardoor er een verhoogde opname van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren. De behandelingen worden enkel uitgevoerd door een erkende MTS specialist binnen onze praktijk.

Welke huidindicaties worden met MTS behandeld?

 • Acne littekens
 • Grove Poriën
 • Hypertrofische littekens
 • Hyperpigmentatie (te veel pigment)
 • Atrofische littekens
 • Hypopigmentatie (te weinig pigment)
 • Huidveroudering
 • Striemen
 • Rimpels en huidverslapping
 • Littekens door brandwonden

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw huidprobleem. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig bij pigmentatieproblemen en bij huidverjonging. Een onderhoudsbehandeling om de 3 maanden wordt bij huidverjonging geadviseerd om nog langer plezier te hebben van de verkregen resultaten. Littekens, grove poriën en striemen variëren per persoon en per indicatie waardoor ook het aantal behandelingen per persoon varieert.

Waarvoor gebruik ik een MTS Home Roller™?

Merkt u ook dat traditionele cosmetica geen oplossing bieden voor uw huidproblemen? Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat slechts 0,3 % van de actieve bestanddelen in traditionele cosmetica uw huid kunnen penetreren. 97,7 % ervan is dus weggegooid geld. Met een eenvoudige en door ons aangeleerde techniek, kan u thuis de infiltratie van de actieve werkstoffen met 1000 maal verhogen.

Wat is het verschil tussen een MTS Home Roller en een professionele MTS behandeling?

Bij de MTS Home Roller penetreren ook 200 naaldjes van chirurgische kwaliteit uw huid. Het verschil met de professionele behandelingen is dat de naaldjes voor thuisgebruik korter zijn. Er is keuze uit een MTS Home Roller met naaldjes van 0,2 mm of 0,3 mm. Laat u hierin steeds adviseren door uw therapeut. Door het thuisgebruik kan u de infiltratie van uw werkzame producten tot 1000 keer verhogen. De resultaten van uw producten zijn dus sneller merkbaar.

U kunt de MTS home Roller ™ ongeveer één jaar gebruiken mits u correct ontsmet en hygiënische maatregelen treft. De ontsmettingsproducten voor thuisgebruik worden meegeleverd bij de MTS Home Roller. Uw huid zal door regelmatig thuisgebruik gezonder, sterker en jeugdiger worden.

Veiligheidsmaatregelen

 • Gebruik slechts 1 roller per persoon. Leen uw roller nooit uit!
 • Indien u de roller laat vallen of wanneer deze in contact komt met harde oppervlakken, Dient u uw roller te vervangen om te voorkomen dat u met mogelijk beschadigde naalden de huid penetreert.

Prijzen MTS-roller

 • MTS homeroller met ontsmettingkit. Deze roller heeft naaldjes van 0,3 mm en is voor thuisgebruik € 99.50
 • Dermapen. Nieuwste ontwikkeling op het gebied van Microneedling. Door de kleine handzame stick kunnen de behandelingen nog nauwkeuriger worden uitgevoerd. Hiermee kun je littekens, fijne lijntjes en striemen behandelen. Gehele gelaat € 140.00. Deelbehandeling bijvoorbeeld bij littekens: prijs op aanvraag.

Tarieven MTS roller

+ MTS homeroller met ontsmettingskit €99,50

Beauty Praktijk Alma Boerland, The Place To Beauty

Alma Boerland

Lange Nieuwstraat 123a
3111 AG Schiedam

Tel. 010 473 5559
Tel. 06 5533 7085*

* bij voorkeur sms voor dringende zaken buiten openingstijden.

info@almaboerland.nl
www.almaboerland.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: gesloten
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Parkeren

De beautypraktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam, aan het oudste en mooiste stadspark van Nederland ‘de Plantage’ en eenvoudig bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeren voor de deur met chip/parklinenummer 7655 of 300 meter verderop gratis.


Copyright © 1999- Alma Boerland | Powered by Xenodesign