Huidoneffenheden  Beauty Praktijk Alma Boerland


Op de huid kunnen verschillende oneffenheden aanwezig zijn, zoals steelwratjes, ouderdomswratjes en gerstekorrels.

Steelwratjes
Steelwratjes zijn goedaardige huidaanhangsels die ook wel fibromen worden genoemd. Deze komen meestal voor in de hals en in lichaamsplooien zoals de oksels en liezen. Er zijn verschillende vormen van steelwratjes, namelijk plat of gesteeld, licht of donker van kleur.  Dermatosis Papulosa Nigra: steelwratjes in het gelaat bij donkere huidtypes.

Ouderdomswratjes
Deze goedaardige wratachtige plekjes worden ook wel verruca seborhoica genoemd. Meestal is er sprake van verheven plekjes die geel-bruin, grijs of donkerbruin/zwart van kleur zijn. Een exacte oorzaak voor het ontstaan van de ouderdomswratjes is niet bekend, echter is kan veelvuldige blootstelling aan de zon leiden tot het ontstaan van deze huidoneffenheden. De voorkeurslocaties zijn dan ook zonbeschenen delen, zoals het gezicht en het decolleté.

Gerstekorrels
Gerstekorrels zijn witte bultjes onder de huid, die lijken op puistjes. Deze huidoneffenheden worden ook wel milia genoemd. Door een opeenhoping van dode huidcellen en talg ontstaan er verharde propjes onder de huid die niet uitgedrukt kunnen zoals een puistje. Gerstekorrels ontstaan meestal in het gebied rondom de ogen.

Meer informatie?

Beauty Praktijk Alma Boerland voor advies en behandeling van acne en acnelittekens. Heeft u last van acne of klachten die erop lijken? U bent van harte welkom voor een intakegesprek. Hierin worden uw klachten besproken en wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Beauty Praktijk Alma Boerland, The Place To Beauty

Alma Boerland

Lange Nieuwstraat 123a
3111 AG Schiedam

Tel. 010 473 5559
Tel. 06 5533 7085 *

* (bij voorkeur sms voor dringende zaken buiten openingstijden)

info@almaboerland.nl
www.almaboerland.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:30u
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 17:30u
Vrijdag 09:00 - 17:30u
Zaterdag 09:00 - 17:00u
Zondag Gesloten

Parkeren

De beautypraktijk is gelegen op loopafstand van het centrum van Schiedam, aan het oudste en mooiste stadspark van Nederland ‘de Plantage’ en eenvoudig bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Parkeren voor de deur met chip/parklinenummer 7655 of 300 meter verderop gratis.


Copyright © 2015-2017 AlmaBoerland.nl | Powered by Xenodesign